StarLine S66 BT GSM

StarLine obezbeđuje pouzdanu zaštitu od neovlašćenog korišćenja i elektronskog hakovanja. Pametna digitalna integracija sigurnosnog StarLine uređaja omogućava minimalnu intervenciju u standardnoj elektronici automobila. Zahvaljujući fleksibilnim softverskim podešavanjima povećava se nivo udobnosti automobila, a Bluetooth i GSM interfejsi omogućavaju praktičnu i odličnu kontrolu sigurnosnog StarLine uređaja sa pametnog telefona.

Savremeni pristup bezbednosti automobila

StarLine S66 BT GSM sigurnosni uređaj dizajniran je posebno za ljubitelje minimalizma i moderne tehnologije. Upravljanje opcijama za zaštitu i udobnost automobila omogućeno je sa pametnog telefona preko StarLine aplikacije za iOS i Android. Na raspolaganju je i korišćenje pametnog sata za udoban i prijatan rad.

U aplikaciji StarLine dobijaćete obaveštenja o statusu zaštite, stanju vašeg automobila i aktivnostima preduzetim sa njim. Izvršite podešavanja svog bezbednosnog i telematskog sigurnosnog uređaja preko aplikacije ili u vašem ličnom nalogu na veb lokaciji starline.online.

Zaštita od mehaničkih i elektronskih uticaja

StarLine S66 BT GSM pouzdano štiti vaš automobil od elektronskih uređaja za hakovanje koristeći kriptografski algoritam Diffie-Hellman. Da li imate automobil sa opcijom pristupa bez ključa? Zatražite od instalatera da obezbedi zaštitu od prenošenja standardnog ključnog signala tako što blokira kanal preko koga komunicira sa automobilom.

Mehaničke uticaje kao što su  udarci ili krađe sa parking mesta registruje inteligentni 3D senzor kontrole sa daljinskim podešavanjem. Vaš pametni telefon dobiće hitno obaveštenje o tome šta se događa s vašim automobilom, i moći ćete pravovremeno da reagujete.

Jednostavna identifikacija korisnika

Značajna funkcija prilikom zaštite od krađe je autorizacija korisnika sigurnosnog uređaja. Ako pokušate da započnete putovanje bez odobrenja, motor automobila će se sigurno i bez problema zaključati.

Zahvaljujući pametnoj Bluetooth Smart tehnologiji, vaš postupak identifikacije se odvija gotovo trenutno u automatskom režimu. Sve što je potrebno jeste da se pritisne Bluetooth dugme ili uključi  Bluetooth na pametnom telefonu.

Dodatna prednost zaštite pre putovanja je mogućnost unosa ličnog PIN koda vlasnika automobila pomoću standardnih tastera automobila.

Super Slave: omiljeni ključ

Da li vam se dopada ključ vašeg automobila? Koristite ga za aktiviranje i deaktiviranje zaštite vozila. Da biste to učinili, zatražite od instalatera da aktivira Super Slave režim prilikom instaliranja bezbednosnog kompleksa.

Pametna i sigurna digitalna integracija

Da li računate na minimalno ometanje originalne elektronike automobila? 2CAN + 2LIN interfejs StarLine S66 BT GSM osiguraće pouzdanu instalaciju sigurnosnog sistema u modernom automobilu. Intervencija u standardnoj elektronici vozila je minimalna. Pametna digitalna integracija će u slučaju pokušaja krađe automobila takođe obezbediti blokiranje motora, bezbedno za standardnu elektroniku vašeg vozila kao i za lice koje je u pokušaju krađe, koristeći patentovanu iCAN tehnologiju: sigurnosni kompleks će automobilu poslati signal da zaustavi motor. Blokiranje motora analognim metodom smatra se dodatnom prednošću zaštite od krađe.

Digitalno podešavanje za pametnu kontrolu temperature i klime

Ako vaš automobil može ostvariti automatsko i daljinsko pokretanje motora, zatražite od instalatera da konfiguriše ovu funkciju preko digitalnih CAN guma ili programskih kanala. Koristite Webasto, Eberspächer ili Binar? Lako upravljajte grejanjem motora putem aplikacije StarLine ili konfigurišite kombinovani rad grejača i pokretanja motora u automatskom režimu.

Da li je vaš automobil opremljen klima uređajem? Neka instalater uređaja konfiguriše algoritme za njegovo automatsko uključivanje kada je klima vruća i kada nivo temperature u vozilu dostigne unapred određen nivo.

Izaberite svoj način udobnosti

StarLine S66 BT GSM je prilika da vaš automobil bude još sigurniji i komforniji dodavanjem opcija premium modela.

Zatražite od instalatera uređaja da konfiguriše algoritme za automatsko uključivanje DVR-a na parkingu, kao i kada počne vožnja.

Uz pomoć fleksibilnih softverskih podešavanja sigurnosnog uređaja, instalater će postaviti algoritme za automatsko uključivanje pametnog volana i grejanja sedišta u vašem automobilu, auto podešavanje ogledala, uključivanje parking senzora, audio sistem i još mnogo toga!

StarLine mudro štiti,
StarLine pobedjuje!