StarLine A96 BT GSM

 

StarLine A96 BT 2CAN+2LIN GSM je pametna zaštita koja će pružiti lični komfor svakom članu vaše porodice.

 

 

Da li je jedan supružnik konzervativan, a drugi obožava najnoviju tehnologiju i rešenja? Vremenski testirana funkcionalnost StarLine sigurnosnosti za pouzdanu zaštitu na parkingu i u pokretu pogodna je za kontrolu na bilo koji uobičajeni način. Ljubiteljima klasike namenjen je zgodan privezak za ključeve, dok je obožavateljima savremenih uređaja data mogućnost StarLine telematike za upravljanje opcijama zaštite i udobnosti sa pametnog telefona ili pametnog sata.

 

 

Višestruka zaštita

StarLine zaštita pruža pouzdanu zaštitu od elektronskih uređaja za hakovanje i radio repetitora koristeći kriptografski algoritam Diffie-Hellmana. Pre putovanja se autorizacija obavlja pomoću minijaturne Bluetooth oznake ili pomoću vašeg pametnog telefona. Komunikacija je omogućena preko sigurnosnog Bluetooth Smart protokola. Ljubitelji klasike mogu upravljati svojom sigurnosnom zaštitom koristeći ergonomski privezak za ključ sa stilskim dizajnom.

 

Još jedna pogodnost zaštite: dodatna autorizacija pre putovanja – unos ličnog PIN koda vlasnika automobila pomoću standardnih tastera vozila. Bez autorizacije, motor i točkovi vozila će biti blokirani, za šta je zaslužna iCAN tehnologija. Otmičar će biti razočaran!

 

 

Kontrola jednim dodirom

Upravljajte sigurnosnim i komfornim funkcijama vašeg automobila pomoću pametnog telefona. Proverite statuse bezbednosti, listajte istoriju događaja, kontrolišite kilometražu, dobijajte povratne informacije na privesku ključa ili na pametnom telefonu pomoću aplikacije za iOS ili Android.

Dijagnostifikujte mogući problem automobila u Onlajn režimu i saznajte kodove grešaka: to će vam dati predstavu o neispravnosti vozila i mogućoj količini posla na servisu.

Da li volite moderna rešenja? Daljinski pokrenite motor automobila sa pametnog sata Android, iOS ili Tizen!

 

 

“Pametna udobnost” zimi i leti

 

Uživajte u večeri sa dragim osobama ili dozvolite sebi da duže spavate, dok se auto greje na parkingu. Motor pokrenite na daljinu dodirom na privezak ključa, pametni telefon ili pametni sat. Podesite automatski režim startovanja kada temperatura motora ili nivo napunjenosti akumulatora budu na nivou koji ste odredili i postavili, nakon određenih perioda ili u određeno vreme.

Koristite StarLine aplikaciju za kontrolu aktiviranja Webasto, Eberspächer i Binar predgrejača. Podesite algoritme za njihov kombinovani rad sa pokretanjem motora. Na primer, uključivanje predgrejača 20-50 minuta, a zatim – daljinsko pokretanje.

 

 

Automatsko pokretanje sa StarLine-om je isplativo!

Mislite li da se implementacija funkcije automatskog pokretanja isplati? Tehnologija pokretanja bez ključa kod standardnog imobilajzera StarLine iKey omogućava vam uštedu na pravljenju duplikata običnog ključa automobila i instaliranju dodatnog običnog sistema za imobilizaciju. Radi vaše sigurnosti, glavni instalater će kreirati softversku kopiju vašeg ključa automobila brzo i bez dodatnih troškova.